تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي

تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي

تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي

حجم فایل : 973.6 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 29 تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده) فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :1ـ كالباس هاي حرارت ديده 2ـ كالباس هاي خام 3ـ كالباس هاي پخته 4ـ گوشت هاي عمل آمده تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت...

جزئیات بیشتر / دانلود
تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي

سایر رشته های فنی مهندسی


دانلود فایل| |

نانوتكنولوژي8

سایر رشته های فنی مهندسی