پاورپوینت درباره روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت درباره روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

تعداد اسلاید:28

نوع فایل: power point (قابل ویرایش)

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

 

 تعریف انجماد زدائی

افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر

از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از

انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.

دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد.

 

در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند.
اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت.


دریافت فایل
پاورپوینت درباره روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
پاورپوینت,روشهای مختلف انجماد زدائی,فرآورده های دریائی

فنی و مهندسی


دانلود فایل| |