حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت- 10 صفحه PDF

حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت- 10 صفحه PDF

چکیده
کوفتگی عامل بزرگی در کاهش کیفیت میوه تازه است که میتواند بهسبب انواع بارهاي استاتیکی و دینامیکی
وارده به میوه در مقابل اشیا دیگر در طول جابهجایی، درجهبندي، بستهبندي و حمل و نقل صورت گیرد. هدف
اصلی در این تحقیق بدست آوردن قابلیت کوفتگی بود که میتواند براي بهبود ساخت تجهیزات برداشت،
درجهبندي و بستهبندي به کار برده شود. نتایج تفاوت آشکاري را براي کوفتگی بین رقمهاي مختلف انار و
جنس صفحات ضربهگیر نشان داد. انار رقم ملس ساوه کمترین مقدار حجم کوفتگی و انار رقم شیشه کپ
فردوس بیشترین مقدار را در صفحات ضربهگیر مشابه به خود اختصاص دادند. همچنین سطح ضربه گیر کارتن
کمترین و سطح ضربه گیر لاستیک روي فولاد بیشترین مقدار کوفتگی را در ارتفاعات و رقمهاي یکسان در
سطح معنی داري احتمال خطاي 0/05 ایجاد کردند. نشان داده شد که آستانه دینامیکی براي کوفتگی ناشی از
ضربه در کنترل صحیح رقم هاي میوه و بالشتکهاي بستهبندي مناسب براي انار میباشد.
واژه هاي کلیدي: انار، بسته بندي، ضربه ناشی از سقوط، کوفتگی


دریافت فایل
حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت- 10 صفحه PDF
کوفتگی محصول, بسته بندی, انار,ضربه گیر محصولات, پس از برداشت, بالشتکهای بسته بندی

فنی و مهندسی


دانلود فایل| |