پاورپوینت مصرف آبزیان و سلامتی

پاورپوینت مصرف آبزیان و سلامتی

پاورپوینت-مصرف-آبزیان-و-سلامتی

دانلود پاورپوینت با موضوع مصرف آبزیان و سلامتی،
در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
مصرف آبزیان – تغذیه مناسب
پروتئین با کیفیت
مقدار زیاد امگا3
پائین بودن اسیدهای چرب اشباع
سلامت قلب
رشد و سلامتی کودکان
منبع ویتامین ها و مواد معدنی
پروتئین با کیفیت
پروتئین های ضروری برای رشد و ترمیم و بازسازی بافتها
دارای تمامی اسیدهای آمینه ضروری
پروتئین با هضم پذیری بالا
ماهی حاوی 27-16 گرم پروتئین است.
اسیدهای چرب امگا3
سه نوع اصلی :
Eicosapentaenoic acid (EPA)
آبزیان
Docosahexaenoic acid (DHA)
آبزیان
Alpha-linolenic acid (ALA)
کتان ، جوانه گندم ، برگهای سبز گیاهی
اثرات سودمند اسیدهای چرب امگا3
کاهش سطح تری گلیسیریدها
خنثی کردن التهابات
کمک به حفظ  خاصیت ارتجاعی عروق
کمک به جلوگیری از تجمع و تراکم پلاکتها
کاهش ریسک مرگ بر اثر حملات قلبی
سایر اثرات سودمند اسیدهای چرب امگا3
مفاصل
 کاهش سفتی و شکنندگی مفاصل
وضع روانی
مقادیر بالای EPA و DHA باعث جلوگیری از بروز افسردگی است
ذهن
جلوگیری از بروز التهابات مغزی
ریه ها
می تواند از شدت آسم بکاهد.
مقدار کلسترول
بیشتر آبزیان حاوی مقدار کمتر از 100 میلی گرم کلسترول در 3 اونس در هر وعده پخته هستند.
این مقدار در بسیاری از گونه های کم چرب نصف است  
مقدار سدیم
پائین بودن میزان سدیم
کمتر از 110 میلی گرم در هر 3 اونس گوشت پخته
رشد مناسب کودکان
امگا3 و بارداری
در سه ماه پایان بارداری
سنتز سریع بافتهای مغزی
آمگا 3 و نوزادان زودرس
کاهش خطر زایمان پیش از موعد و وزن کم در هنگام زایمان
امگا3 و نوزادان
DHA تحت اثر مستقیم رژیم غذایی مادر است.
دانلود فایل

پاورپوینت مصرف آبزیان و سلامتی
مصرف آبزیان و سلامتی, دانلود پاورپوینت مصرف آبزیان و سلامتی, پاورپوینت در مورد مصرف آبزیان و سلامتی, تحقیق مصرف آبزیان و سلامتی, پاورپوینت درباره مصرف آبزیان و سلامتی, پاورپوینت راجع به مصرف آبزیان و سلامتی, پاورپوینت آماده مصرف آبزیان و سلامتی, تحقی,,,

سایر


دانلود فایل| |