پاورپوینت بررسی مکانیزم های مقاومت میکروبی نسبت به بایوسایدها (ضدعفونی کننده ها)
دانلود پاورپوینت با موضوع
بررسی مکانیزم های مقاومت میکروبی نسبت به بایوسایدها (ضدعفونی کننده ها)، در قالب ppt و در 26 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
مصرف آنتی بیوتیک و سوء مصرف (مصرف نابجا)، نیروی محرکه اصلی در مقاومت آنتی بیوتیکی است.
پرسش
(؟) آیا مصرف ضدعفونی کننده ها/آنتی سپتیک ها، منجر به مقاومت به ضدعفونی کننده ها و آنتی سپتیک ها می شود؟
(؟) آیا باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک، حساسیت متفاوتی نسبت به آنتی سپتیک ها و ضدعفونی کننده ها دارند؟
(؟) آیا ضدعفونی کننده ها/آنتی سپتیک ها، مقاومت به آنتی بیوتیک ها را تسریع می بخشند؟
جرمی سایدها
جرمی سایدها
آنتی سپتیک ها (روی پوست و غشاهای مخاطی)
ضدعفونی کننده ها (روی تجهیزات و محیط بی جان)
طبقه بندی جرمی سایدها
ضدعفونی و استریل کنندگی
- بحرانی (بافت های استریل): استریل کننده ها
- نیمه بحرانی (غشاهای مخاطی): ضدعفونی کننده های سطح بالا
- غیربحرانی (پوست سالم): ضدعفونی کننده متوسط یا سطح پایین
آنتی سپتیک ها
- بهداشتی کننده دست
- ضدعفونی کننده پوست برای انجام جراحی
- برای درمان سوختگی ها
مقاومت آنتی بیوتیکی/ ضدمیکروبی
وقتی باکتری در مجاورت مواد ضدمیکروبی قرار گیرد، اگر دارو وارد باکتری شده و به هدف مورد نظرش برسد، ممکن است رشد باکتری متوقف (Bacteriostatic) و یا باکتری کشته شود (Bacteriocidal).
در این حالت باکتری حساس (Susceptible) نامیده می شود.
مقاومت آنتی بیوتیکی/ ضدمیکروبی به وسیله تعیین مقدار MIC انجام می شود.
MIC = Minimum Inhibitory Concentration