پاورپوینت کاربرد نانوفناوری در علوم غذا و صنایع غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع کاربرد نانوفناوری در علوم غذا و صنایع غذایی،
در قالب ppt و در 54 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
سابقه و هدف
مواد و روش
یافتهها
نتیجهگیری و توصیهها
مقدمه
نانوفناوری مرطوب
نانوفناوری محاسبهای
فناوری در جهان امروز و آینده بشریت و اهمیت نانو
حوزهها، کاربردها و منافع بالقوه نانوتکنولوژی
و ...
بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه:
توانایی کار در سطح ملکولی یا اتمی، برای ایجاد ساختارهای
بزرگ و کاملا نو با سازماندهی ملکولی است. تاکنون تعاریف متعددی برای نانوفناوری ارایه شده است. در حالی که برنامههای پیشگامی ملی نانوتکنولوژی آمریکا برای اینکه موضوعی را درسطح نانو فناوری سه شرط قایل است بشناسد:
1- هرگونه تحقیق یا توسعه فناوری که در سطح اتمی، ملکولی یا ماکروملکولی و در مقیاس طولی تقریبی یک تا 100 نانومتر انجام شود.
2- ایجاد و یا استفاده از ساختارها، ابزارها و دستگاههایی که دارای ویژگیها و عملکردهای جدید به دلیل اندازه کوچک یا متوسط خود باشند
3- توانایی کنترل در سطح اتمی:
برای
این که درک واقعیتری از نانوفناوری پیدا کنیم، ابتدا لازم است تعریفی
از نانومتری داشته باشیم. نانومتر یک بیلینوم متر است. برای مقایسه میتوان گفت که عرض (پهنای) موی سر انسان تقریبا 80 هزار نانومتر میباشد.
یک جسم در مقیاس نانومتری حتی از یاخته نیز کوچکتر است و فقط توسط ریزبینهای اتمی خاص، که امروزه در کشورهای پیشرفته تولید میشوند، قابل مشاهده
است.
به طور کلی مطالعات نانو فناوری را میتوان به سه دسته تقسیم کرد.
اگر چه روشهای تحقیقاتی در آنها با یکدیگر متفاوت است، اما این سه شاخه
کاملا با یکدیگر مرتبط است هستند و ...