پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي بياتي نان شامل 29 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش فهرست برخی از مطالب : مقدمه مروري بر تحقيقات انجام شده: اهداف اصلاح پروتئين هاي غذايي: اصلاح شيميايي: اثر مواد احيا كننده: اثر مواد اكسيد كننده: اثر مواد امولسيون كننده: انواع متداول آرد سويا: فرايند تجاري تهيه آرد بي روغن سويا: انواع و اهميت پروتئين هاي آرد گندم: انواع پروتئين هاي سويا: بياتي نان: نتيجه گيري
متفرقه
دانلود فایل| |