لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت مدارس نوع فایل : .ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه ) تعداد صفحه 28 صفحه قسمتی از متن .ppt : روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند. دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد خصوصیات یک انجمادزائی مناسب 1-سریع باشد: -کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود ! 2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد.؟DRIP-5%>! 3-جلوگیری از اتلاف بیهوده
پاورپوینت مدارس
دانلود فایل| |