پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت  روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت مدارس نوع فایل : .ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه ) تعداد صفحه 28 صفحه قسمتی از متن .ppt : روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند. دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد خصوصیات یک انجمادزائی مناسب 1-سریع باشد: -کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود ! 2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد. ؟DRIP- 5%>! 3-جلوگیری از اتلاف بیهوده

دریافت فایل
پاورپوینت  روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
پاورپوینت,,روشهای,مختلف,انجماد,زدائی,در,فرآورده,های,دریائی,پاورپوینت,روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی, پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی , پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی, پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی,پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ,

پاورپوینت مدارس


دانلود فایل| |