نوع فایل power point قابل ویرایش 22 اسلاید قسمتی از اسلایدها خوردنی ها و آشامیدنی ها هضم پذیری لطيف مواد زاید کم نقاهت، اطفال و افراد ضعیف، متفکرین غلیظ مواد زاید زیاد کارگران و ورزشکاران معتدل توصیه های تغذیه ای مصرف غذا و گرسنگی حجم غذا غذا و آرامش روحی و جسمی همزمانی مصرف غذاها (برهم خواری) مصرف مایعات و غذا نظم زمان غذا فهرست مطالب و اسلایدها مزاجها خوردنی ها و آشامیدنی ها اهمیت تغذیه و گوارش در طب سنتی ایران توصیه های تغذیه ای مزاج گرم و خشک مزاج گرم و تر مزاج سرد و تر
پاورپوینت
دانلود فایل| |