فھرست مطالب
چکیده:............................................................. ۵
مقدمھ.............................................................. ۶
بیان مسئلھ......................................................... ٧
توصیف وضع موجود.................................................... ٨
الف -شاخص ھای کیفی وضع وجود....................................... ١٢
ب - شاخص ھای کمی وضع موجود......................................... ١٣
١ -مشاھده.......................................................... ١۴
٢ -مصاحبھ.......................................................... ١۴
از معاونین پرسیدم................................................. ١۴
از ھمکاران سوال کردم ............................................. ١۵
اصول تغذیھ /تعاریف................................................ ١٧
١ -تغذیھ........................................................... ١٧
٢ -غذا............................................................. ١٨
٣ -ماده غذایی...................................................... ١٨
۴ -تندرستی......................................................... ١٨
۵ -رابطھ تندرستی و تغذیھ........................................... ١٩
۶ -تغذیھ خوب....................................................... ١٩
٧ -مواد تغذیھ...................................................... ١٩
٨ -عادات تغذیھ..................................................... ٢٠
گروھای غذایی...................................................... ٢٠
گروه میوه ھا...................................................... ٢٠
گروه سبزی ھا...................................................... ٢١
گروه نان و فراورده ھای آن ھا...................................... ٢١
گروه متفرقھ....................................................... ٢١
تنظیم برنامھ غذایی................................................ ٢٢
نکات مھم در تنظیم برنامھ غذایی مناسب.............................. ٢٢
ھدف آموزش تغذیھ................................................... ٢٣
بیماری ھای ناشی از عدم استفاده ناصحیح مواد غذایی.................. ٢۴
صبحانھ............................................................ ٢۴
اھمیت مصرف صبحانھ................................................. ٢۵
فواید مصرف صبحانھ توسط داش آموزان ................................ ٢٧
انتخاب راه حل موقتی .............................................. ٢٧
اعتبار بخشی بھ راه حل ھا.......................................... ٢٩
شیوه ھای اجرا..................................................... ٢٩
الف - شاخص ھای کیفی در موضوع طرح................................... ٣٢
ب - شاخص ھای کمی در موفقیت طرح..................................... ٣٣
ارزیابی از راه حل ھای اجرا شده.................................... ٣۴
نتیجھ گیری........................................................ ٣۵
پیشنھاد و کاربرد ھا............................................... ۴٠
منابع و مآخذ...................................................... ۴۴