گزارش کارآموزی واحد تولیدی عرقیات گیاهی شرکت گلچکان زمانی

گزارش کارآموزی واحد تولیدی عرقیات گیاهی شرکت گلچکان زمانی

گزارش کارآموزی واحد تولیدی عرقیات گیاهی شرکت گلچکان زمانی

 

 

 

 

 

 

مشخصات فایل گزارش کارآموزی:

فرمت: وورد، Word تایپ شده ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحات: 38 صفحه

 

قسمتی از متن گزارش کارآموزی:

 

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

اهداف

انبار مواد اولیه

تاسیسات

کوره­ ی بخار 10 تنی

دستگاه تصفیه ی آب

ژنراتور برق

کمپرسور باد

وسايل و تجهيزات

ديگ تقطير و لوله هاي رابط و سرد كننده

منابع حرارتي

مخازن جمع آوري و نگهداري عرقيات

واحد تولیدی عرقیات گیاهی

تولید گلاب

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی گلاب

ناپذیرفتنی ها

بسته بندي

نمونه گيري

واحد تولیدی سرکه

واحد تولیدی آبلیمو و آبغوره

بخش دریافت

بخش پاستور وهموژن

بسته بندی

مسائل زیست محیطی و بهداشت محیط وکارکنان کارخانه

دفع تفاله هاي باقيمانده

دفع فاضلاب

آب مصرفي جهت عرق گيري

خدمات ايمني

بهداشت محيط كار

بهداشت كاركنان

آزمایشگاه کنترل کیفی

ازمایشگاه میکروبی

منابع و مآخذ

 

واحد تولیدی عرقیات گیاهی

در این واحد 8 عدد کپسول (برج) تقطیر وجود دارد، که 3 عدد کپسول ظرفیت 5 تنی ،4 عدد کپسول ظرفیت 3 تنی و1 عدد کپسول هم ظرفیت 3.5 تنی از مواد را دارند. از هر کپسول تقطیر یک نوع محصول برداشت می­شود یعنی به طور همزمان در این واحد 8 محصول متفاوت توسط برجهای تقطیر تولید می­شود. برداشت محصول(عرقیجات) در این واحد به این صورت است که هر 12ساعت از هر برج تقطیر 1 تن محصول برداشت می­شود. کپسول­های تقطیر [1]PLC به طور کاملا خودکار کار می­کنند. همچنین راکتورهای موجود در این واحد به صورت ناپیوسته کار می­کنند. در این واحد برای خنک نگه داشتن تجهیزات از خنک کننده[2] ها استفاده شده است، که هر دو نوع دمشی و مکشی در بخش عرقیات قابل مشاهده است. سیستم کنترلی دستگاه­ها تمام اتوماتیک بوده و ساخت ایران می باشد.

در این واحد گیاهان خشک توسط بالابر به قسمت فوقانی منتقل می­شوند و توسط سطح سنج، آب وارد برج ها­ی تقطیر می­شود و دستگاه برای شروع تقطیر[3] آماده می گردد. به وسیله بخار، محصول داخل برج به دمای جوش می رسد و بخارات داخل برج تقطیر را تامین می­کند. هوا در بخارات حل می­شود و توسط بخار از بالای برج خارج می شود. کندانسور در قسمت بالایی برج، بخارات را تبدیل به مایع می کند. سپس عرق خروجی وارد پارچ دکانتور می شود و به 2 بخش اسانس محلول در آب (درقسمت زیرین ) و نامحلول در آب (در قسمت فوقانی ) تقسیم می­شود . اسانس های نامحلول به عنوان طعم دهنده استفاده می شوند. همچنین بوی حاصله از این مواد به خوبی در عرقیات قابل استشمام است.

در پایان از عرقیات تولیدی نمونه برداری شده وبه قسمت آزمایشگاه کنترل کیفی برای انجام تست منتقل می­شوند و در صورت تایید به واحد بسته بندی منتقل می­شوند. در قسمت عرقیات استانداردی به منظور تعیین نسبت آب و مواد گیاهی وجود ندارد و استاندارد­های کارخانجات متفاوت می­باشد اما برای گلاب به طور استاندارد، در گلاب سبک %12 و گلاب سنگین 25% است.

 

مشخصات بیشتر فایل گزارش کارآموزی:

فونت متن: بی نازنین B Nazanin

اندازه قلم متن: 16

تعداد کلمات: 3749

کادر بندی: دارد

فهرست بندی: دارد

تصاویر مرتبط: دارد

 

 

 

تهیه شده توسط سایت فایلکده برتر


دریافت فایل
گزارش کارآموزی واحد تولیدی عرقیات  گیاهی شرکت گلچکان زمانی
گزارش کارآموزی واحد تولیدی عرقیات گیاهی شرکت گلچکان زمانی,گزارش کارآموزی واحد تولیدی عرقیات,شرکت گلچکان زمانی,تقطیر,برج های تقطیر,ديگ

فنی و مهندسی


دانلود فایل| |

کارآموزی راه

سایر رشته های فنی مهندسی

بخش های تولیدی کشاورزی

سایر رشته های فنی مهندسی

فرهنگ سازمانی 1

سایر رشته های فنی مهندسی