پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

پاورپوینت-روشهای-سنجش-نسبت-درصد-چربی-شيردانلود پاورپوینت با موضوع روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير،
در قالب ppt و در 41 اسلاید قابل ویرایش.


بخشی از پاورپوینت :
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير به سه دسته تقسيم می گردند:
دسته اول_ روشهای حجمی
در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock
دسته دوم_ روشهای وزنی
در اين روشها چربی شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقيق تر بوده و معمولاً بعنوان مقايسه و در کارهای تحقيقی مورد استفاده قرار ميگيرند. مهمترين و متداولترين روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و   Adem-Meillere
دسته سوم_ روشهای طيفی
: در اين روشها از اصول اسپکتروفوتومتری استفاده ميشود. مهمترين و متداولترين اين روشها در حال حاضر روش Milko-Tester Mk II ميباشد که برای تعيين نسبت درصد چربی شير کامل, شير پس چرخ و خامه بکار ميرود.
1- روش ژربر
: اين روش در سال 1892 بوسيله شيمی دان سويسی, دکترNicola Gerber , که يکی از بنيان گذاران صنايع شير سويس ميباشد, ابتکار گرديده است. سادگي, سرعت , ارزانی و دقت عمل روش ژربر باعث شده است که اين روش در عده زيادی از ممالکع بخصوص کشورهای اروپايي, بعنوان روش رسمی و استاندارد برای سنجش نسبت درصد چربی شير شناخته شود. در ايران نيز روش ژربر برای تعيين نسبت درصد چربی شير استاندارد گرديده است
وسائل لازم برای آزمايش
وسائل لازم برای سنجش چربی شير به روش ژربر عبارتند از:
1-چربی سنج
چربی سنج بطوريکه مشاهده می گردد, از يک مخزن استوانه ای, يک ستون مدرج و يک آمپول انتهايي تشکيل گرديده است.
سازمان بين المللی استاندارد(ISO) نوع چربی سنج را برای تعيين نسبت درصد چربی شير استاندارد نموده است که ستون مدرج انها از صفر تا 4, 5, 6, 7, 8و 10 درصد درجه بندی شده است . برای سنجش چربی شير گاوميش از چربی سنج هايي استفاده ميشود که از صفر تا 10 يا حتی 14 درصد درجه بندی شده است ...

تـوضـیـحــاتِ فـایــل :

- این فایل با فرمت power point ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار خواهد گرفت.         
   تعداد اسلایدها : 41
- قابل ارائه و مناسب بعنوان پروژه کلاسی
- این پاورپوینت کاملا استاندارد بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی رعایت شده است.
دانلود فایل

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير
,درصد چربی شير, پاورپوینت درصد چربی شير, دانلود رایگان پاورپوینت درصد چربی شير, دانلود پاورپوینت درصد چربی شير, دانلود پاورپوینت در مورد درصد چربی شير, تحقیق درصد چربی شير, پاورپوینت آماده صنایع غذایدرصد چربی شير, دانلود تحقیق درصد چربی شير, دانلود p,,,

صنایع غذایی


دانلود فایل| |