ژلاتین

ژلاتین

 

سؤال: آیا خوردن خوراکی های خارجی مانند پاستیل که در تولید آنها ژلاتین حیوانی به کار رفته است، اشکال دارد؟
جواب: حلیت و حرمت ژلاتین بستگی به موادی دارد که از آنها تهیه می شود؛ اگر ژلاتین گیاهی باشد، حلال است، اما اگر حیوانی باشد، در صورتی که از اجزاء حیوان حرام گوشت یا از پوست حلال گوشت که ذبح شرعی نشده است، باشد، حرام است و اگر از استخوان حلال گوشتی که ذبح شرعی شده است، باشد، حلال است ـ اگر ذبح شرعی نشده باشد، در صورت تطهیر استخوان حلال است ـ، در هر صورت اگر معلوم نباشد ژلاتین مورد مصرف از نوع حلال است یا حرام، مصرف آن اشکال ندارد.

 

مطلبی با عنوان ژلاتین از سایت لیدر دات آی آر   در دسته بندی و برچسب های مقام معظم رهبری – ژلاتین در مورخ  ۲۰۱۹-۱۱-۰۵ ۰۹:۳۱:۲۵ در سایت سرمشق انتظار منتشر شد.

  آرایش جنگی دشمن

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *