تجزیه و تحلیل خطر دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت

تجزیه و تحلیل خطر دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت

تجزیه و تحلیل خطر دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت

حجم فایل : 85.0 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 14 بنام خدا تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت دامنه تحقيقHACCPدر تهيه شيريني رولت دراين تحقيق اعضاي گروه كليه خطرات ميكروبي،شيميايي و فيزيكي را در تمام مراحل فرايند در نظر گرفته اند . خطرات ميكروبي شامل عوامل بيماريزا نظير سالمونلا و عوامل توليد كننده سم مانند استافيلوكوكوس اورئوس ، اشرشياكلي، خطرات شيميايي شامل رنگهاي شيميايي غير مجاز، جعبه هاي...

جزئیات بیشتر / دانلود
تجزیه و تحلیل خطر دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت

سایر رشته های فنی مهندسی


دانلود فایل| |