فن آوری کیک و کلوچه کارخانه لوجلی

فن آوری کیک و کلوچه   کارخانه لوجلی

فن آوری کیک و کلوچه کارخانه لوجلی

حجم فایل : 537.9 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 33 فن آوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی ) 1 مواد اصلی کیک مواداصلی کلوچه دلیل کسب وکار مقدمه مشخصات مواد اولیه 2 دلایل انتخاب من از طرح (فن آوری کیک و کلوچه) به شرح زیر است:كيك و كلوچه به دليل داشتن آردو شكر و تخم مرغ ميتواند به عنوان يك ميان وعده ویا در ادارات و مدارس جهت تغذيه بچه ها استفاده می شود و به عنوان يک نان مقوی در جامعه جايگاه خاصی دارد .به دليل داشتن هزينه ای كم از نظر آرد روغن و...

جزئیات بیشتر / دانلود
فن آوری کیک و کلوچه   کارخانه لوجلی

سایر رشته های فنی مهندسی


دانلود فایل| |