دانلود آشنايي با کشتارگاه طیور

دانلود آشنايي با کشتارگاه طیور

تعداد صفحات : 8 صفحه

فرمت ورد و قابل ویرایش 

آشنايي با کشتارگاه طیور
اگر به تاریخچه کشتارگاهها نظر افکنیم ملاحظه می کنیم که قبل از اینکه کشتارگاهها به شکل امروزی پدید بیاید و کشتار ها در محل خاصی متمرکز گردند,هر گوشت فروشی در جوار مکان خود دام مورد نیاز خودراذبح میکردو بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به فروش گوشت میکردند که این سلامت اهالی شهر را به مخاطره میانداخت.در ابتدا دولتها به کمک شهرداریها اقدام به ساخت مکانهای ذبح دام به صورت بهداشتی نمودندو سپس این امر به بخش های خصوصی سپرده شد .اما پس از مدتی این قضیه احساس شد که کنترل و تصدی دولت بر کشتارگاهها لازم است.ناگفته نماند که در برخی کشور ها هنوز کشتارگاههای خصوصی وجود دارد لکن فعالیت آنها تحت نظر سازمان بازرسی گوشت همان کشور صورت گرفته و کنترل و بازرسی نیز به گونه کشتارگاههای دولتی توسط دامپزشکان و بازرسان ذیصلاح انجام میگیرد.
در اروپا وامریکا ابتدا کشتارگاههای خصوصی تبدیل به کشتار گاههای خصوصی گردیده ولی به تدریج جای خود را به کشتارگاههای صنعتی و تعاونی داد.به طوریکه در حال حاضر اغلب کشتارگاههای موجود در کشور های پیشرفته دارای تاسیسات عظیم صنعتی وروش اتوماتیک میباشد که بصورت تعاونی اداره میشوند.ضمنا چون کشتار گاههای تعاونی هر شهر تحت تاثیر ویژگیهای فرهنگ بومی اهالی را به نحوی که با موازین بهداشتی مغایرتی نداشته باشد میتوان مورد اعتنا قرار داد.اداره امور کشتارگاههای تعاونی به عهده هیئتی است که شرکتهای تعاونی منطقه یا شهر تعیین مینمایند وکلیه درآمد های حاصل طبق مقررات خاص پس از کسر مخارج به حساب شرکت تعاونی منظور می گردد و مبلغی هم با تصویب هیئت مذکور صرف تهیه تجهیزات جدید و بهبود ساختمان کشتارگاه میشود.تولید گوشت مرغ در ایران از 1.3 میلیون تن سال 1384 به بیش از 1.6 میلیون تن رسیده است. افزایش تولید گوشت مرغ در ایران مرهون افزایش تقاضای داخلی (تغییر فرهنگ تغذیهای، رشد روز افزون جمعیت و افزایش درآمد سرانه)، بالا بودن قیمت کالاهای جانشین (ارزانتر بودن گوشت در مقایسه با سایر گوشتها)، سالم بودن گوشت مرغ در مقایسه با گوشت قرمز، محدودیت تولید گوشت در کشور با توجه به محدودیت منابع آبی و تخریب مراتع، بازگشت سریع سرمایه در صنعت طیور نسبت به سایر فعالیتهای دامی و افت کم لاشه پس از کشتار در این صنعت است. همین امر موجب شده است تا گوشت مرغ از حالت لوکس خارج شده و به عنوان کالای اساسی در سبد خانوارها قرار گیرد. ایران در تولید گوشت مرغ به مرز خودکفایی رسیده است و تولید داخلی بیش از مصرف داخلی است. این امر در حال محقق شده است که هنوز بسیاری از واحدهای تولیدکننده گوشت مرغ با ظرفیت واقعی خود تولید نمیکنند. در صورت تحقق این امر ایران نه تنها شاهد خودکفایی کامل در تولید گوشت مرغ خواهد بود؛ بلکه امکان صادرات رقم قابل توجهی نیز فراهم خواهد شد. بحثی که در رابطه با این کالا مطرح است وجود نوسانهای فصلی و ماهانه آن است و وجود این نوسانها موجب بروز آشفتگیهایی در بازار بوده است. برای تبیین این امر بررسی تولید گوشت مرغ در ماههای مختلف هر سال بسیار حایز اهمیت است.بررسی تولید سالانه گوشت مرغ حاکی از روند افزایشی آن طی دوره است

دریافت فایل
دانلود آشنايي با کشتارگاه طیور
آشنایی با کشتارگاه طیور

کتاب ، جزوه


دانلود فایل| |