دانلود پاورپوینت در باره ی فرآورده های شیلات

دانلود پاورپوینت در باره ی فرآورده های شیلات

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل :  .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 18 اسلاید

 

 

قسمتی از متن اسلاید ها :

 

 

 

 

گوشت قرمز در بعضی ماهی به مقدار کم ودر بعضی ماهی مانند

ماهی تن حدود 10 درصد عضلات را تشکیل می دهد که علت

آن وجود میوگلوبین در آن می باشد . از نظر مقدار و نوع چربی

ماهیان به 3 دسته پر چرب ، کم چرب و بدون چربی تقسیم می شوند

 

نوع ماهی ، رژیم غذایی ، فصل ، حرارت ، مقدار نمک ،

متابولیسم چربی ها ، رطوبت .

فسفر از مواد معدنی موجود در ماهی می باشد و همراه با

پروتئین و چربی به ترتیب تشکیل فسفو پروتئین و فسفو لیپید را

می دهد . آهن و مس بیشتر در عضلات قرمز ماهی می باشد همچنین

ید به مقدار زیادی در ماهی ذخیره شده که در زمان تخم ریزی مورد

نیاز ماهی است . ویتامین ماهی شامل A ،D،E،C،Kو انواع B می باشد .

 

 

 

 

Image result for ‫فرآورده های شیلات‬‎

 

 

 

 

 

 

 

 


دریافت فایل
دانلود پاورپوینت در باره ی فرآورده های شیلات
دانلود پاورپوینت آماده, فرآورده های شیلات

عمومی و آزاد


دانلود فایل| |