تحقیق در مورد دستگاه تراش تبريز 22ص

تحقیق در مورد دستگاه تراش تبريز 22ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 22 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

توضيحاتي در مورد دستگاه تراش تبريز :

طول كارگير مفيد 5/1 متر است و از اجزاي مختلف همانطور كه بيان مي شود تشكيل يافته است . دو تا پايه ، ريل كشويي و دستگاهي كه ساپورت و مرغك روي آن حركت مي كنند و ...

سه نوع ساپورت داريم :

ساپورت طولي كه در طول حركت مي كند و روي كار را مي تراشد و ساپورت عرضي كه كف تراشي مي كند و ساپورت بالايي يا فوقاني كه در زماني كه خط مندرج روي صفر باشد حدود 6 الي 7 سانتي متر كار روتراشي براي ما انجام مي‌دهد. يك سري اعداد روس ساپورت فوقاني وجود دارد كه براي زدن مخروط از آن استفاده مي‌شود . 2 نوع مخروط تراشي داريم . يك نوع مخلوط كامل و ديگري مخروط ناقص كه با ساپورت فوقاني مي توان انجام داد .

بر روي ساپورت فوقاني قسمتي به نام رنده‌گير دستگاه وجود دارد كه بر 2 نوع هستند كه يك نوع آن بگونه اي است كه فقط يك نوع ابزار مي توان در آن گذاشت (يك طرفه) و ديگري 4 طرفه مي باشد .

در ساپورت طولي ورنيه بر حسب mm1 است و در ساپورت عرضي ورنيه 0 تا 5/0 ميليمتر است و در ساپورت فوقاني ورنيه آن بر حسب mm 2/0 است .

مرغك مركز با سه نظام مي باشد و نگاه دارنده قطعه كار است كه يك طرف قطعه را سه نظام و طرف ديگر را مرغك مي گيرد . مرغك بر دو نوع است . يك نوع ثابت كه همراه با كار نمي چرخد و نوع ديگر متحرك است كه همراه با كار مي چرخد .

سه نظام سه تافك دارد كه هر سه فك با هم باز و بسته مي شود و براي گرفتن كارهاي دايره اي شكل استفاده مي شود . سه تافك روي يك صفحه اي به نام صفحه حلزوني مي‌چرخد و باز و بسته شدن فك ها توسط آچاري به نام آچار سه نظام مي‌باشد .

2 نوع پارچه داريم : پارچه رو و پارچه وارو .

ماكسيمم كاري كه مي تواند توسط دستگاه انجام شود قطعه اي به قطر mm 250 است .

4 نظام بر دو نوع است . يكي منظم و ديگري نامنظم كه هر كدام از فكها جدا جدا باز مي شود .

دستگاه دو جدول براي سرعت در سه نظام دارد .

جدول جدول سمت راست كه كمترين دور آن 45 دور در دقيقه و بيشترين ان rpm2000 است .

 

 

و اگر جاي دو چرخ دنده عوض شود كمترين دور rpm 4/22 مي باشد و بيشترين دور rpm 1000 است .

2 تا ميله وجود دارد كه يكي از آنها ميله هادي و ديگري ميله اتومات است كه براي راه اندازي ساپورت طولي و عرضي استفاده مي شود . اگر اهرم روي اتومات باشد ساپوت طولي بوسيله يك اهرم قفل مي شود . اگر به سمت افقي اهرم را جابجا كنيم ساپورت در جهت افقي جا به جا مي شود و اگر رو به بالا اهرم را جابجا نماييم ساپورت به سمت سه نظام حركت مي كند و به سمت پايين نيز عكس اين است .

براي پيشروي اتومات دستگاه يك سري اهرم وجود دارد كه از صفر تا شش روي آن مندرج شده است و ديگري به صورت ABC است و هر كدام از اينها سرعت اتومات را كم و زياد مي‌كند .

پله زني

براي پله زني بايد ابتدا كف تراشي شود و پس از عمل كف تراشي توسط ساپورت عرضي خود را آماده براي پل زني كنيم كه به ساپورت عرضي بار مي دهيم و ساپورت طولي را حركت مي دهيم . بدين روش آن مقداري از كار را كه مي خواهيم قطرش را تغيير مي دهيم .

مخروط تراشي

براي مخروط تراشي نيز ابتدا كف تراشي كنيم و پس از آن براي ساختن مخروط ناقص از انتها به ابتدا مي‌آييم و براي ساختن مخروط كامل از ابتدا به انتها مي رويم و در مخروط كامل درجه روي ساپورت فوقاني را به سمت راست قرار مي دهيم و با ساپورت فوقاني سر و كار داريم.

ساختن لولا :

براي ساختن لولا ابتدا يك قطعه كار را از فاصله معيني بريده و نركي و مادگي مي‌سازيم و ابتدا مادگي را مي سازيم به اين دليل كه اگر در ساخت نركي دچار اشكال شويم بتوان اندازه ها را مانور داد . براي ساخت مادگي ابتدا كف كارها را صاف كرده و توسط مته مرغك يك سوراخ ريز تا ته مي زنيم و پس از آن مته مورد نظر را برداشته و به اندازه مشخص قطعه كار را سوراخ كرده و


دریافت فایل
تحقیق در مورد دستگاه تراش تبريز  22ص
تحقیق در مورد دستگاه تراش تبریز 22ص ,دستگاه تراش تبریز 22ص,دانلود تحقیق در مورد دستگاه تراش تبریز 22ص ,دستگاه,تراش,تبریز,22ص

عمومی و آزاد


دانلود فایل| |