پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير

پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير

پاورپوینت-بررسي-تاثيرات-جانبي-استفاده-از-pet-به-عنوان-يك-ماده-بسته‌بندي-در-خصوصيات-كيفي-شير

دانلود پاورپوینت با موضوع بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير،
در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

فرمول شيميايي و ساختار PET (پلي اتيلن ترفتالات)
مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني
انواع PET و ميزان عبور نور از آن‌ها و خواص حفاظتي آن‌ها درمقايسه با پليمرهاي ديگر جهت بسته‌بندي شير
مقايسه‌اي بين PET و پليمرهاي ديگر، در بسته‌بندي شير
مقايسه بين ميزان عبور و مرور گازها بخصوص اكسيژن در انواع پليمرهاي بسته‌بندي
دو نوع تجربه نگهداري انجام مي‌شود
نتایج حاصله


بخشی از متن پاورپوینت:
مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني:
1- خصوصيات فيزيكي و مقاومت خوب در برابر فشارهاي حمل و نقل
2- خصوصيات ممانعت كنندگي در برابر عبور و مرور گازهاي O2 و CO2
3- بهداشت مناسب
4- آسان براي دوخت حرارتي
5- سازگار با محيط زيست
6- قابل رويت بودن محصول براي مشتري
و ...
دانلود فایل

پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از  PET به عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير
بسته بندی شیر,مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني, انواع PET و ميزان عبور نور از آن‌ها , PET شفاف و معمولي , انواع بسته بندی لبنیات, انواع پليمرهاي بسته‌بندي, پليمرهاي بسته‌بندي, پلي اتيلن ترفتالات, فرمول شيميايي و ساختار PET

صنایع غذایی


دانلود فایل| |