پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت-روش-های-تولید-آنزیمی-و-شیمیایی-قند-مایع-گلوکزی

دانلود پاورپوینت با موضوع روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی،
در قالب ppt و در 10 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

هیدرولیز نشاسته با اسید
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز
روش های تولید قند مایع گلوکزی
هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
سیستم مداوم هیدرولیز
هیدرولیز اسید- آنزیم
هیدرولیز آنزیم- آنزیم غیر مداوم



بخشی از متن پاورپوینت:
هیدرولیز نشاسته با اسید:
نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است:
 ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین.
هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب (1→4) α و  (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است.
:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند...
دانلود فایل

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
روش های تولید آنزیمی و شیمیایی, قند مایع گلوکزی شیمیایی, قند مایع گلوکزی, روش های تولید آنزیمی ,بررسی روش های تولید, مقاله قند مایع گلوکزی ,تحقیق آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی ,روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

مهندسی شیمی


دانلود فایل| |