تحقیقی کامل با عنوان استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی خصوصیات محصول : رفرنس دهی استاندارد قابلیت ویرایش دارد فرمت : word تعداد صفحات : 43 مقدمه : غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری 1 طولانی, در برگيرنده آن دسته از مواد غذايی است که در سرما نگهداری می شوند تا کيفيت آنها به مدت بيش از 5 روز محفوظ بماند. به طور کلی کاربرد گرما و ساير فرآيندهايی که برای نگهداری استفاده می شود, نمی تواند سترونی تجاری آنها را تضمين کند. سرد کردن 2 هردل 3 مهمی در به تاخير انداختن فساد مواد غذايی و جلوگيری از رشد عوامل بيماريزا
تحقیق و پژوهش
دانلود فایل| |