فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی

فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی

فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی

فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی فرمت : word تعداد صفحات : 50 قابل ویرایش هست. گارانتی بازگشت وجه دارد. فن آوری نوين خشک كردن : دربسياری از فرايندها خشک كردن يک كار سخت و مهم است . يک بررسی پژوهشی نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو برای خشک كردن مصرف شده است. پس حتی درصد كوچكی صرفه جويی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در كارايی انرژی ايجاد می كند . افزون بر اين ديگر كيفيت نهايی محصول غذايی به شدت تحت تأثير

دریافت فایل
فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی
پژوهش رشته صنایع غذایی , فن آوری نوين خشک كردن , خشک كردن با كهموج , خشک كردن با ميكروويو , خشک كردن با امواج راديویی ,

تحقیق و پژوهش


دانلود فایل| |