فناوری نوین خشک کردن پژوهش رشته صنایع غذایی فرمت : word تعداد صفحات : 50 قابل ویرایش هست. گارانتی بازگشت وجه دارد. فن آوری نوين خشک كردن : دربسياری از فرايندها خشک كردن يک كار سخت و مهم است . يک بررسی پژوهشی نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو برای خشک كردن مصرف شده است. پس حتی درصد كوچكی صرفه جويی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در كارايی انرژی ايجاد می كند . افزون بر اين ديگر كيفيت نهايی محصول غذايی به شدت تحت تأثير
تحقیق و پژوهش
دانلود فایل| |