ارزیابی رنگدانه قرمز استخراج شده از هویج بنفش و کاربرد آن به عنوان آنتی اکسیدانت

ارزیابی رنگدانه قرمز استخراج شده از هویج بنفش و کاربرد آن به عنوان آنتی اکسیدانت

ارزیابی رنگدانه قرمز استخراج شده از هویج بنفش و کاربرد آن به عنوان آنتی اکسیدانت

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی Evaluation of red pigment extracted from purple carrots and its utilization as antioxidant and natural food colorants عنوان فارسی: ارزیابی رنگدانه قرمز استخراج شده از هویج بنفش و کاربرد آن به عنوان آنتی اکسیدانت و رنگ های طبیعی غذایی چکیده آنتوسیانین های مشتق شده از هویج بنفش استخراج شدند وبا استفاده ازHPLCمولفه های موجود در آن مشخص شدند. رنگدانه های استخراج شده از هویج بنفش به عنوان رنگ های طبیعی قرمز خوراکی برای تولید آبنبات های سفت و ژله های شیرین مورد استفاده قرار گرفتند و همچنین رنگدانه ی هویج بنفش به عنوان آنتی اکسیدانت طبیعی در روغن آفتابگردان مورد استفاده قرار گرفت تا ترشیدگی روغن آفتابگردان را

دریافت فایل
ارزیابی رنگدانه قرمز استخراج شده از هویج بنفش و کاربرد آن به عنوان آنتی اکسیدانت
ارزیابی رنگدانه قرمز استخراج شده از هویج بنفش و کاربرد آن به عنوان آنتی اکسیدانت

مقالات ترجمه شده


دانلود فایل| |