در یکی از شهرهای ایران قرار است سردخانهاي براي تامين 35000 نفر ساخته شود. مشخصاتی که برای این سردخانه در نظر گرفته شده، به قرار زیر می باشد: ** در اين سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريور ماه براي مصرف 2 روز اهالي، کشتار شده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد و بقیه گوشت ها به اتاق انجماد سریع روانه می شود. گوشت های منجمد شده تا اول دي ماه نگهداري و از اول دي ماه تا آخر اسفند به ترتيب و بطور مساوي هر روز به بازار عرضه مي شود (فرض بر آن است که در اين سه ماه کشتار وجود ندارد).
پروژه های تاسیسات
دانلود فایل| |