تحقیق بحث تطبيقى پيرامون شرط علم در ثبوت حد زنا

تحقیق بحث تطبيقى پيرامون شرط علم در ثبوت حد زنا

تحقیق-بحث-تطبيقى-پيرامون-شرط-علم-در-ثبوت-حد-زنا

بخشی از متن اصلی :
فلسفه تدوين قانون، ايجاد نظم عمومى و جلوگيرى از تعدىو تجاوز افراد به يكديگر و ممانعت از هرج و مرج در روابط اجتماعى و حقوقى افراد است. اين امر مستلزم آن است كه قوانين بعد از تدوين، لازم الاجراء شده و به بهانه‏هاى مختلف در اجرا ى آن خلل ايجاد نشود.
اما از طرف ديگر از آنجا كه متعلق اوامر و نواهى قانونى، رفتار و اعمال افراد است آنان براى تطبيق عملكردهاى فردى و اجتماعى خود با قانون، نيازمند آگاهى و اطلاع از بايدها و نبايدهاى ناشى از اراده‏ء قانونگذار هستند. زيرا نمى‏توان فرد بى اطلاع از قانون را تحت تعقيب قرار داد و يا آثار حقوقى براعمال آنان مترتب كرد.
لازمه اين گفتار پذيرفتن عذر جهل به قانون و ايجاد وقفه در اجراى قانون در موارد جهل به قانون است.از طرف ديگر پذيرفتن عذر جهل به قانون و عدم اجراى قانون، خلاف فلسفه‏ء تدوين قانون بوده و اختلال در روابط اجتماعى افراد و نظم عمومى را سبب مى‏گردد. در پى اين معضل، قانونگذار به چاره انديشى پرداخته و مهلتى را براى اطلاع افراد از تدوين قانون، مقرر داشته و پس از آن،فرض واماره حقوقى را بر اين قرار داده كه افراد از تصويب قانون آگاهى يافته‏اند.
بر اين اساس قانونگذار در ماده 2 از قانون مدنى مقرر مى‏دارد كه قوانين پس از گذشت 15 روز از انتشار آن، در سراسر كشور لازم الاجراء است مگر آنكه در خود قانون ترتيب خاصى براى زمان اجرا مقرر شده باشد.

این فایل به همراه چکیده ، فهرست مطالب ، متن اصلی و منابع تحقیق با فرمت word ، قابل ویرایش در اختیار شما قرارمی‌گیرد.

تعداد صفحات :24
دانلود فایل

تحقیق بحث تطبيقى پيرامون شرط علم در ثبوت حد زنا
حقوق تطبیقی,زنا,تحقیق زنا,حد زنا,تحقیق زنا,ثبوت حد زنا ,تحقیق حقوق,پایان نامه حقوق,علم در حد زنا, تحقیق شرط علم در ثبوت حد زنا , کار تحقیقی شرط علم در ثبوت حد زنا , مقاله شرط علم در ثبوت حد زنا , پروژه شرط علم در ثبوت حد زنا , تحقیق در م

حقوق


دانلود فایل| |