تحقیق مواد لایروبی و آبراهه ها

تحقیق مواد لایروبی و آبراهه ها

تحقیق-مواد-لایروبی-و-آبراهه-هادانلود تحقیق با موضوع مواد لایروبی و آبراهه ها،
در قالب Word و در 66 صفحه قابل ویرایش.


بخشی از متن تحقیق :

لایروبی عبارت است از استخراج یا جابه‌جائی خاک یا سنگ که توسط کشتی لایروبی انجام می‌گیرد. در این میان کشتی لایروبی نیز به کشتی‌هائی اطلاق می‌شود که شناور آن را مجهز به تجهیزات جابه‌جائی و استخراج خاک یا سنگ کند.
به‌طور معمول فعالیت‌های لایروبی به دو صورت انجام می‌شود: لایروبی احداث که برای بار اول انجام می‌شود و لایروبی به‌منظور نگهداری که به دو شکل ادواری و منظم است.
فعالیت‌های لایروبی اهدافی را در پی دارد که به اختصار شامل عمیق کردن رودخانه‌ها و یا دریاچه‌ها و یا حوضچه بنادر، پر کردن گودی‌ها در زیر آب یا خشکی، جایگزینی مواد با کیفیت خوب و مناسب به جای مواد ضعیف در زیر آب مثلاً در ساختمان و ابنیه برای فوندانسیون و احیاء با مواد مناسب و مهم‌تر از همه توسعه محیط زیست، استخراج مواد تمیز و قرار دادن روی مواد آلوده به‌عنوان لایه پوشاننده از آلاینده‌ها استفاده می‌شود. زیستگاه‌هائی وجود دارند که به منظور استخراج و قرار دادن، مناسب و مساعدتر از زیستگاه‌هائی مانند زمین‌های در معرض جزر و مد مداوم کنار ساحل هستند.
توضیح این‌که با توجه به اهمیت کاهش محدودیت‌های حاصل از عمق آب و نیز به منظور آبراهه‌هائی برای تردد کشتی‌ها، ایجاد تسهیلات در لنگرگاه و حوضچه بنادر و ایجاد کانال عمیق‌تر لایروبی به‌عنوان کاری غیرقابل اجتناب در صنعت دریانوردی در نظر گرفته می‌شود که باعث تردد شناورها در داخل حوضچه یا کانال می‌گردد. یک پروژه‌ لایروبی اهمیت به‌سزائی دارد زیرا در حین اجرا نه تنها باعث تنظیم عمق و کاهش فرسایش می‌گردد بلکه با استفاده مجدد از مواد حاصل از لایروبی اثرات مثبت یا منفی زیست‌محیطی را نیز در پی خواهد داشت. در قسمت ورودی یا دهانه حوضچه و یا کانال، عکس‌العمل‌های عبور کند، شامل ترکیبی از نوسانات از جزر و مد موجه است که به همین دلیل مواد توده داخل یا خارج از ساحل انتقال می‌یابد و مجدداً در برخورد با مانع به ساحل برگشت خواهد کرد.
در بسیاری از نقاط جهان شن و ماسه و لای حاصل از لایروبی، در آبادسازی و ترمیم نواحی احداث ساحل جزایر مصنوعی و یا ساخت موج‌شکن، مورد استفاده قرار می‌گیرد. استخراج این مواد می‌تواند توسط لایروب لنگری و یا لایروب کششی انجام شود.
در حالت لایروب لنگری لایروب در نقطه مناسب لنگر انداخته و به وسیله لوله کانال‌هائی به عمق ۲۰ متر و قطر ۷۵ متر حفر می‌کند. پس با استفاده از نیروی مکش (ساکشن) شن و ماسه و لای وارد لایروب می‌شود. اما در نوع دوم که لایروب کششی است شن و ریگ‌های اضافی و لای به بستر دریا برگشت می‌یابد. در مجموع آن‌چه حائز اهمیت است برای به حداقل رساندن اثرات زیان‌آور زیست‌محیطی و نیز به منظور دستیابی به بیشترین کارائی و بازده در عملیات لایروبی، توجه به پارامترهای زیست‌محیطی تا حد زیادی مؤثر می‌باشد. باید عملیات لایروبی که گستردگی زیادی در منطقه دارد و تأثیرات زیست‌محیطی متفاوت نظیر خصوصیات فیزیکی، شیمیائی و فیزیولوژیکی را دارد، بررسی شود....
دانلود فایل

تحقیق مواد لایروبی و آبراهه ها
مواد لایروبی و آبراهه ها,, دانلود تحقیق مواد لایروبی و آبراهه ها,, پاورپوینت مواد لایروبی و آبراهه ها,, تحقیق در مورد مواد لایروبی و آبراهه ها,, تحقیق درباره مواد لایروبی و آبراهه ها,, تحقیق راجع به مواد لایروبی و آبراهه ها,, تحقیق آماده مواد ل,,,

جغرافیا


دانلود فایل| |