نقش روانشناسي در ادبيات ( معاصر)

نقش روانشناسي در ادبيات ( معاصر)

نقش-روانشناسي-در-ادبيات-(-معاصر)

چكيده مقاله:
اين مقاله در مورد نقش روانشناس در ادبيات است كه كل مفهوم آن اين است كه امروز با رشد وتكاپوي جامعة ادبيات هم رشد داشته است و به غير از مفاهيم اخلاقي و زيباشناسي يك فهم جديد به نام روانشناسي در آن وارد شده است.
 و رابطه روانشناسي و ادبيات در عصر امروز يك امر حياتي است چون خوانندگان فهم آنها بالاتر رفته و نگرش جديدي بر نوشته ها دارند.
خلاصه مقاله اين است كه رابطه ادبيات با روانشناسي را مي توان از نوشته و افكار نويسنده در كرد كه چه رابطه اي را ايجاد كرده است و يك آثار خلق كرده كه مخاطبان فراواني دارد.
اين تحقيق روش آن ميداني يا كتابخانه اي است كه از چند كتاب گرفته شده است و از مقالات اينترنتي هم استفاده شده است و مترمكز به افكار كتاب و مقالات مي باشد. چكيده اين تحقيق در واقع مي خواهد بگويد كه ادبيات امروز خارج از روانشناسي  نميباشد چون هر نوشته اي كه خلق مي شود بايد داراي روح و تازگي باشد كه آن روح را روانشناسي مي گوييم تا شخص بتواند با افكار سالم آن اثر را بخواهد و از آن لذت برد.

فهرست:
- چكيده مقاله   
2- مقدمه   
3- تعريف روانشناسي و تاريخچة آن   
4- روانشناسي و ادبيات   
5- مفهوم هنر   
6- رابطة ادبيات و روانشناسي   
7- روانشناسي هنر و ادبيات عرفاني است   
8- مثال روانشناسي در ادبيات و اشعار سهراب سپري ( شاعر معاصر)    
9- نتيجه گيري   
10- منابع   
دانلود فایل

نقش روانشناسي در ادبيات ( معاصر)
نقش روانشناسي در ادبيات,بررسی نقش روانشناسی در ادبیات معاصر,تحقیق در مورد ادبیات معاصر,روانشناسی ادبیات,پایان نامه رشته ادبیات,تحقیق رشته ادبیات فارسی,روانشناسي و ادبيات,رابطة ادبيات و روانشناسي,روانشناسي هنر,ادبيات عرفاني,رابطه عرفان و روا

تاریخ و ادبیات


دانلود فایل| |