پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي مبحث كالباسهاي حرارت ديده

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي مبحث كالباسهاي حرارت ديده

پاورپوینت-تكنولوژي-توليد-فرآورده-گوشتي-مبحث-كالباسهاي-حرارت-ديدهدانلود پاورپوینت با موضوع تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي،
در قالب ppt و در 30 اسلاید قابل ویرایش.


بخشی از پاورپوینت :
فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :
1ـ كالباس هاي حرارت ديده
2ـ كالباس هاي خام
3ـ كالباس هاي پخته
4ـ گوشت هاي عمل آمده

تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.
كالباس هاي حرارت ديده
كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از حرارت (حدود 70 درجه     سانتي گراد) استفاده مي گردد و متشكل از گوشت، چربي و آب مي باشند. مهمترين مسئله در توليد اين گونه فرآورده ها اين است كه تركيبات فوق و مواد افزودني به آن به صورتي آميخته گردند كه هنگام حرارت دادن از يكديگر جدا نشده و فرآورده توليد شده داراي قوام و قابليت برش مطلوب باشد.
بنابراين نگهداري و جذب آب، پايداري چربي و ايجاد ساختار مناسب سه اصل مهم در توليد اين فرآورده محسوب مي گردد. در اين رابطه پروتئين هاي ميوفيبريلي نقش بسزايي را ايفا مي كنند، زيرا بخش اعظم آنها در حين كوتريزاسيون به صورت قابل حل در آمده، قادر به جذب آب مي گردد. به عبارتي ديگر كالباس هاي حرارت ديده فرآوردهايي هستند كه به وسيله خرد كردن و كوتريزاسيون گوشت، با حضور املاح به ويژه
نمك طعام و افزودن مقدار ضروري از آب قادر به فعال  كردن پروتئين هاي ميوفيبريلي به صورت فوق الذكر باشند.
با توجه به تكنولوژي معين در تهيه كالباس هاي حرارت ديده، اختلاف انواع مختلف آن بيشتر به علت تفاوت در نوع ادويه ها، ميزان و نوع چربي به كار رفته و ميزان آب افزوده شده و درجه خرد و ريز كردن (كوتريزاسيون) گوشت مورد مصرف و همچنين گوشت هاي نمايشي مي باشد ...

تـوضـیـحــاتِ فـایــل :

- این فایل با فرمت power point ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار خواهد گرفت.  
   تعداد اسلایدها : 30
- قابل ارائه و مناسب بعنوان پروژه کلاسی
- این پاورپوینت کاملا استاندارد بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی رعایت شده است.
دانلود فایل

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي مبحث كالباسهاي حرارت ديده
فرآورده گوشتي , پاورپوینت فرآورده گوشتي , دانلود رایگان پاورپوینت فرآورده گوشتي , دانلود پاورپوینت فرآورده گوشتي , دانلود پاورپوینت در مورد فرآورده گوشتي , تحقیق فرآورده گوشتي , پاورپوینت آماده صنایع غذایفرآورده گوشتي , دانلود تحقیق فرآورده گو,,,

صنایع غذایی


دانلود فایل| |

نانوتكنولوژي8

سایر رشته های فنی مهندسی

تقریر مبحث وضع

سایر رشته های علوم انسانی

عملیات حرارتی

سایر رشته های فنی مهندسی

پديده گيتس

سایر موضوعات کسب و کار